Privatlivspolitik

Vi beskytter altid din data, og deler den aldrig med nogen, som du ikke har givet eksplicit tilladelse til. Vil du vide mere? Læs nedenfor.

Kort fortalt

Formålet med Beefits privatlivspolitik, er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine data – fordi vi mener at alle data omkring dig, er dine og kun dine. Vi indsamler og behandler dine data for at hjælpe dig med at opnå dine fitness- og sundhedsmål, og vi videregiver aldrig dine data til tredjeparter uden dit specifikke og tydelige samtykke. Endvidere respekterer vi altid, hvis du gerne vil slettes fra vores services.

Dog forbeholder vi os retten til at bruge dine data i statistiske og anonymiserede sammenhæng. Her bliver dine data brugt i et større sammenhæng, og vil aldrig kunne ledes tilbage til dig som person. For eksempel informerer vi fitnesscentre om hvor mange der har været og træne på en given dag, men ikke hvem.

Sådan indsamler og anvender vi dine data

  1. Når du opretter en bruger indsamler vi din e-mail, køn, fødselsdag, vægt og højde. Disse informationer anvendes til at identificere dig, og til at gøre det muligt for vores algoritmer at udregne træningsfaktorer som kalorieforbrug for eksempel.
  2. Når du træner med Beefit i fitnesscenteret indsamles så mange træningsdata som muligt, fra sensorerne, der er monteret på fitnessmaskinerne. På styrkemaskiner handler det oftest om vægt og gentagelser, og på cardio-maskiner handler det oftest om afstand og hastighed. Vi anvender disse informationer i næsten alle vores kernefunktioner. Det vil sige til at give dig feedback på din træning, lade dig deltage i konkurrencer, se hvorvidt du opnår dine målsætninger osv.
  3. Når du træner med Beefit vha. sensorerne i din smartphone (for eksempel når du løber eller cykler), indsamles din position for at kunne udregne hastighed, afstand, rute, deltider osv. Alt sammen for at kunne skabe kernefunktionerne i Beefit.
  4. Når du deltager i konkurrencer, indsamler vi data omkring hvilke konkurrencer/førertavler du er tilmeldt, samt hvornår tilmeldingen er sket.
  5. Når du anvender de sociale funktioner i Beefit, som for eksempel at blive ”trænings-buddies” med andre brugere eller at blive en medlem af en gruppe, indsamler vi hvem du er venner med, samt hvilke grupper du deltager i. Med dit samtykke bliver dine træninger delt med disse venner, samt eventuelle grupper som du er tilmeldt. Intet deles uden dit samtykke.
  6. Når du anvender Beefit Tracker appen, indsamler vi informationer omkring hvordan og hvor meget du anvender appen. Dette anvendes til den fremadrettede udvikling af appen, for at skabe den bedste oplevelse for vores brugere. Disse data bliver udelukkende anvendt i statiske sammenhæng, og der ses aldrig på den enkelte brugers aktivitet.

Retsgrundlag for databehandling

I henhold til den gældende databeskyttelseslovgivning er vi dataansvarlig for de personoplysninger, som du afgiver til os ("Dataansvarlig"). Som dataansvarlig behandler vi de personoplysninger om dig, som vi har gemt, i henhold til denne fortrolighedspolitik.

Opbevaring af data

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du har en bruger, eller så længe det er nødvendigt for at levere vores tjenester til dig. Hvis vi ikke længere har brug for til at behandle dine personoplysninger til de formål, der er anført i denne fortrolighedspolitik, sletter vi dine personoplysninger fra vores systemer.

Børn

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger online fra børn under 13 år. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældrenes samtykke, beder vi dig kontakte os gennem vores Support Team. Hvis vi bliver opmærksomme på, at et barn under 13 år har givet os personoplysninger uden forældrenes samtykke, vil vi sørge for, at de bliver fjernet, og barnets konto bliver annulleret.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden, hvorpå vi håndterer dine personoplysninger, kan du kontakte os gennem vores Support Team på support@benefittech.dk.